Pre-loader

Livrare

Moreas este partener cu firmele de curierat GLS si Sameday. Toate comenzile sunt expediate în aceeași zi sau într-o zi lucrătoare. În mod normal, veți intra în posesia comenzii dvs. în 48h.  În cazul în care apar probleme neprevăzute în timpul expediției, iar durata acesteia depășește cele 48h, responsabilitatea aparține firmei de curierat.

Prin intermediul firmei GLS, livrăm doar la domiciliu. Prin intermediul firmei Sameday, livrăm doar la easybox, de unde veți ridica personal produsele comandate.

În cazul livrării cu Sameday, dacă nu selectați un locker de unde veți ridica comanda, aceasta va fi expediată automat cu GLS la domiciliu, adăugându-se 4 lei la ramburs - reprezentând diferența de preț dintre cele 2 tarife de livrare.

În cazul în care nu sunt spații libere în locker-ul easybox pe care l-ați selectat, vom expedia comanda la domiciliu fără niciun cost suplimentar.

Transportul este gratuit la comenzile mai mari de 200 RON.

Transportul costă 17 lei la comenzile mai mici de 200 RON.

Transportul cu serviciul easybox de la Sameday costă 13 lei.

 

 

Cookie-urile ne ajuta sa-ti oferim o experienta optimizata pe site. Utilizand acest site, sunteti de acord cu modul in care utilizam cookie-urile.

Afla mai multe
Pre-loader