Pre-loader

Garanție

 Politica garanției se diferențiază de cea a returului gratuit prin faptul  aceasta din urmă este valabilă timp de o luna de la plasarea comenzii, indiferent de condiția în care se află produsul returnat ("No questions asked").

 Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: zgârieturi, lovituri, crăpături, ciobiri sau alte urme de uzură, întrucât considerăm prevenirea acestor defecte este responsabilitatea clientului. Îndepărtarea placajului de pe bijuterii nu constituie un motiv viabil pentru aplicarea garanției.

 În cazul în care produsul nu poate fi reparat, clientul poate alege una dintre următoarele variante: înlocuirea cu un produs nou din același model sau, în cazul în care modelul respectiv nu dispune de stocul necesar, schimbarea cu un alt model la același preț sau preț similar (pentru un model mai scump decât cel achiziționat inițial, clientul va plăti diferența de preț). În cazul în care clientul dorește un model mai ieftin, diferența de bani va fi restituită.

 Transportul produselor returnate în urma aplicării garanției ne revine nouă, SC LAVAS GROUP SRL, și nu presupune niciun cost suplimentar pentru client.

 Garanția produselor noastre este valabilă timp de 1 an de la plasarea comenzii.

 Pentru a beneficia de garanție, va rugăm completați formularul de retur.

 

Cookie-urile ne ajuta sa-ti oferim o experienta optimizata pe site. Utilizand acest site, sunteti de acord cu modul in care utilizam cookie-urile.

Afla mai multe
Pre-loader