Pre-loader

Garantie

Garantia produselor noastre este valabila timp de 1 an de la plasarea comenzii.
Transportul produselor returnate in urma aplicarii garantiei ne revine noua, SC MOREAS JWL SRL, si nu presupune niciun cost suplimentar pentru client.
In cazul in care produsul nu poate fi reparat, clientul poate alege una dintre urmatoarele variante: inlocuirea cu un produs nou din acelasi model sau, in cazul in care modelul respectiv nu dispune de stocul necesar, schimbarea cu un alt model la acelasi pret sau pret similar (pentru un model mai scump decat cel achizitionat initial, clientul va plati diferenta de pret).
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: zgarieturi, lovituri, crapaturi, ciobiri sau alte urme de uzura, intrucat consideram ca prevenirea acestor defecte este responsabilitatea clientului. 
Politica garantiei se diferentiaza de cea a returului gratuit prin faptul ca aceasta din urma este valabila timp de o luna de la plasarea comenzii, indiferent de conditia in care se afla produsul returnat ("No questions asked").
Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa completati formularul de retur.

Cookie-urile ne ajuta sa-ti oferim o experienta optimizata pe site. Utilizand acest site, sunteti de acord cu modul in care utilizam cookie-urile.

Afla mai multe
Pre-loader