Pre-loader

Politica de Retur

Acceptăm returul și schimbul în termen de 30 zile de la plasarea comenzii, indiferent de motiv, fără niciun cost suplimentar pentru client.


Excepțiile le fac bijuteriile din categoria 'Bijuterii personalizate' care nu pot fi returnate, ci doar reparate în cazul în care prezintă probleme, și bijuteriile care prezintă urme de uzură de la purtare constantă.

Pentru a beneficia de retur sau schimb, va trebui să completați o cerere.

Odată completată cererea, vom transmite o solicitare curierului pentru a ridica returul. Tot ce trebuie să faceți este să-i predați curierului returul când va sosi la adresă. În cazul schimbului, curierul va prelua bijuteria schimbată de la dvs. și v-o va aduce pe cea de schimb - este posibil să existe un decalaj de o zi între aceste 2 acțiuni.

In cazul returului, contravaloarea bijuteriilor returnate va fi restituită prin transfer bancar, în aceeași zi în care returul intră în recepție.

Orice bijuterie poate fi schimbată cu oricare altă bijuterie.
În funcție de prețul noii bijuterii pe care o doriți, vă vom adăuga la ramburs diferența de preț sau vă vom contacta în vederea obținerii unui cont bancar pentru a vă restitui diferența.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea
produselor.

Cookie-urile ne ajuta sa-ti oferim o experienta optimizata pe site. Utilizand acest site, sunteti de acord cu modul in care utilizam cookie-urile.

Afla mai multe
Pre-loader