Pre-loader

Politica de Returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Moreas.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului”

Vă rugăm să completati o cerere de retur in cazul in care doriti sa efectuati retur.

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim aceasta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.

Produsele din categoria 'Bijuterii personalizate' nu pot fi returnate deoarece sunt concepute la comandă.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. 

Ne asumăm preluarea coletului pe care doriți sa-l returnați prin intermediul firmei de curierat.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online Moreas.ro.

 

 

Cookie-urile ne ajuta sa-ti oferim o experienta optimizata pe site. Utilizand acest site, sunteti de acord cu modul in care utilizam cookie-urile.

Afla mai multe
Pre-loader